Zwerfafval

Voor velen is zwerfafval een grote ergernis. De gemeente kan niet elke week alle straten vegen. Heeft u ideeën om Meerwijk schoner te krijgen? Of bent u wellicht een van de mensen die vrijwillig zwerfafval opruimt? Zo ja, wat zijn uw ervaringen

6 reacties op “Zwerfafval
 1. A. Philips schreef:

  Graag jullie aandacht voor de container in het Poelbroekpark. Deze is tegen de wens van omwonenden geplaatst. Ik maak hier elke dag een rondje met de hond en ik heb inmiddels al tientallen foto’s verzameld van de bende die de “hangjongeren”achterlaten. Het was en is een slecht idee geweest. Dat ding staat er pas een paar weken maar ik is nu al een openbare vuilnisbelt. Ik wil jullie graag de foto’s tonen. Waar kan ik deze naar toe sturen?

 2. Dierenmoeder schreef:

  Allereerst wens ik alle bewoners in Meerwijk een gezond en liefdevol 2015.
  Vuurwerk,hartstikke mooi maar……opruimen ho maar.
  Jammer hoor.

 3. elisabeth schreef:

  Ik word soms ook moedeloos als ik zie dat men naast de afval containers zakken neerzet en de vogels die open pikken. Wie doet nou zoiets!

 4. Marian Matthijsse schreef:

  Mede dankzij de dames en heren die elke dag met een grijper en afvalzak door de wijk lopen is het redelijk schoon.
  Wij als bewoners zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van onze leefomgeving.
  Je laat toch in je huis geen papiertjes of lege snoepzakjes op de grond liggen?

 5. Paula schreef:

  Wat ik zelf vaak doe (niet altijd, maar gewoon als mijn hoofd ernaar staat), is oprapen wat in tegenkom. Bijvoorbeeld onderweg naar de bushalte. Of op het Da Vinciplein als ik naar de Vomar ga. Daar staan namelijk prullebakken waar ik het in kwijt kan.

  Het idee dat de mensen die na mij komen een schone stoep aantreffen geeft me voldoening. En tot mijn verrassing zijn er regelmatig mensen die me complimenteren en vertellen dat zij ook zwerfafval opruimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*